Lézervágott Dekorpanel

Precíz megmunkálás, Művészi design.

Fedezze fel az igazi egyediséget
és a kifinomult művészetet

minden lézervágott kerítés és korlát termékünkben.

Bármi legyen is az építészeti stílusa otthonának, mi tökéletesen illeszkedő lézervágott kerítés és korlát mintával készülünk önnek.

 

Egyedi Tervezés - Művészi formatervek
Az Ön igényeihez és otthona karakteréhez igazítva. Legyen az modern, klasszikus vagy bármilyen egyéb lézervágott kerítés és dekorpanel, az ön elképzeléseit valósítjuk meg. Az olyan projektekben, ahol elengedhetetlen a minőségi design, Grafikus szoftverekkel és hosszú évek grafikai tapasztalatával készítjük el a forma- és látványterveket.

 

Tartókeret nélkül - Élhajlított acél panelek
A kerítés paneleket élhajlítással tesszük merevvé, hogy ne kelljen tartókeretet alkalmazni kerítésbetétek és korlátok rögzítéséhez. A végeredmény esztétikusabb és jobb áron van! A 3mm vastag acél lézervágott lemez rendkívűl erős, a vandalizmusnak is ellenáll. Termékeinket homokszórással és alapozással készítjük elő, majd porfesték bevonat védi hosszú éveken át. Gondozásmentes, tartós és esztétikus.

 

Tartós megoldás - Minőségi porfestés
Az acél lemezt homokszórással tisztítjuk alapozás és porfestés előtt. A tiszta fém két réteg műanyag bevonatot kap, mely biztosítja a hosszú élettartamot, és minőségi megjelenést nyújt. A lézervágott kerítés gondozásmentes, hosszú évekig nem igényel semmilyen felújítást. Az anyagvastagság miatt évtizedek múlva is felújítható homokszórással és porfestéssel.

 

Precíz megmunkálás - Modern technológia 
A kerítés és korlát panelek a legmodernebb lézervágási technológiával készülnek, az aprólékos részletekért. Több lépcsős ellenőrzéssel elkerüljük a hibákat, így a precíz lézeres megmunkálás után az ívek egyenletesek. Az éleket minimálisra csökkentjük, hogy a festék bevonat tudjon terülni. Ezeken kívül is számos szempontot kell figyelembe venni, hogy a végeredmény magas minőséget képviselhessen. A hegesztési varatok pontosak, eldolgozásuk magas minőségben történik az igényes végeredmény érdekében.

 


Az Ön otthona is megérdemli a legjobbat!
 Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és kezdjük el közösen tervezni lézervágott kerítését!
 

 

 

Minőség. Tartósság. Egyediség.
Befektetés az Ön otthonába, amely hosszú távú értéket képvisel. Ismerje meg árainkat és a mögöttük álló értéket!

 

Kattintson tovább az árainkhoz:

ÁRAINK

 


Kapcsolódó galéria